top of page
Ученическая олимпиада

Обласний навчально-розважальний проект "Разом - ми сильніші, разом - всееліше!" започаткований з 2012-2013 навчального року. Він проводиться на початку грудня з нагоди Всесвітнього Дня людини з особлвимим потребами. Залучаються збірні команди учнів школі-інтернатів. А програма укладається та відпрацьовується самими вчителями під координуванням О.Аксьонової.

Були деякі простої в цьому заході. Хоча, за певних умов ми зможемо відродити цей проект.

Ученическая олимпиада по предмету "Физическая культура".

Проект начал свое существование в 2010 году (18.02.2010). В то время только две области - Запорожская и Донецкая, самостоятельно начали развивать эту идею. Потом прошло два года, и этот проект стал проводиться во Всеукраинском масштабе. Однако, функционеры в политике решили, что на физической культуре можно сэкономить, и в 2014 году отменили Всеукраинский уровень проведения проекта... А мы с Вами будем развивать данную форму работы с нашими учащимися. Тем более, что это так обновляет мышление педагогов... Я так думаю...

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий патріотичний фестиваль школярів "Козацький Гарт".

У травні 2007 року вперше в історії був проведений цей Фестиваль. Представники Міністерства освіти і науки України вирішили, що саме нашій Запорізькій області має належити право першими провести такий захід. І ми гідно виконали цю місію! Настільки гідно, що до цього часу наші колеги з інших областей України кажуть "Краще, ніж у Запорізькій області, ніде не проводилося!"

Ми це можемо! Ми такі!

 

Всеукраїнський спортивно-масовий захід для дітей "Олімпійське лелеченя".

Захід був започатковиний НОК України. Провідна ідея проекту - популяризація олімпійського руху, ідей Олімпійської Хартії серед учнівської молоді. Залучені до проекту учні 5-6 класів. Саме вони є Олімпійською надією України.

Початок існування проекту - 2012 рік. Тоді то був пілотний проект. Участь в ньому взяла команда школи № 18 м. Запоріжжя.

Вже наступного року до ціього проекту залучилися всі куточки Запорізької області.

ПРОЕКТЫ​

"ДЕТСКАЯ ЛЕГКАЯ АТЛЕТИКА" IAAF

Обласний етап Всесвітнього навчального проекту "Дитяча легка атлетика" започаткований IAAF. Координатором цього проекту на Всеукраїнському рівні є Сергій Бубка. Наша область розпочала роботу за програмою проекту з 2009 року.

А у 2014 році ми отримали від Федерації легкої атлетики справжнісенький інвентар і обладнання для якісного проведення проекту.

Традиційно в Проекті беруть участь школи-інтренати Запорізької області.

 

OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS

Вот уже три года учебные заведения Запорожской области внедряют прокрамму Международного ученического проекта OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS. В рамках этого проекта в г. Запорожье проводятся фестивали "Открытые футбольные школы".

Лидер проекта в Запорожской области - Кравченко Юрий Анатольевич, учитель физической культуры Запорожской школы №104.

Осенью 2016 года в Бердянске, Запорожье прошли Фестивали в рамках Проекта социальной активности, внедрение которого координируется ФФУ, финансируется УЄФА, внедряєтся учителями области.

Проект у форматі ігрових турнірів.

  • Ігровий турнір "Хвостики" (дошкільний вік - молодший шкільний вік)

  • Ігровий турнір "Тато, мама, я - спортивна сім'я"

  • Гра "Котигорошко"

Фотоальбом 10.12.2016

Фотоальбом 13.05.2017

Проект здійснюється під патронатом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

До участі в проекті залучено 32 навчальних заклади Запорізької області.

Підготовлено 64 тренера, які будуть впроваджувати Програму в освітній процес навчальних закладів.

bottom of page